SPsvitidla

Ochrana osobních údajů

  1. Marek Tomčík, IČ:08233501, se sídlem Palackého 106, 54101 Trutnov, Vnitřní Město, zapsaná u Krajského soudu v Hradeci Králové zpracovává v případě objednávky a uzavření kupní smlouvy ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení, nebo název společnosti
    • IČO společnosti (je li vyžadováno)
    • dodací adresa / fakturační adresa
    • emailová adresa
    • telefonní číslo
  2. E-mail, jméno, příjmení, doručovací a fakturační adresu a telefonní číslo je nutné zpracovat pro úspěšné dokončení objednávky a vytvoření kupní smlouvy. Tyto osobní údaje budou Markem Tomčíkem, IČ:08233501 zpracovávány po dobu 10 let.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Marek Tomčík IČ:08233501 tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: Marek Tomčík. Zpracovatel je prověřen naší společností.

  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Otevírací doba

  • PO - PÁ: 9:00 - 17:00
  • SO: 9:00 - 11:30
  • Po telefonické domluvě možno individuální obsloužení.

Kontaktní informace